Børnekor begynder den 4. september kl. 14.15

Øvning i konfirmandstuen under ledelse af Emil.

Kan du lide at synge, og har du lyst til at blive bedre?

Så kom og syng med i Hatting skole- og kirkekor.

Koret er for alle drenge og piger fra 2. klasse og op.

Vi synger musik i mange genre – både salmer og sange.

Vi vil lege med stemmerne, og bruge kroppen til at få sangene til at lyde endnu bedre. Vi skal have det sjovt og lære at synge sammen i kor, og at synge for andre. Koret er en fast del af spaghettigudstjenesterne i kirken, og i december skal vi også gå Luciaoptog på Hatting Centret og medvirke ved julekoncerten i kirken.

Den nye sæson begynder d. 4. september, og vi øver hver tirsdag i konfirmandstuen fra kl. 14.15 -15.30.

Så mød op d. 4. september kl. 14.15!

Koret medvirker første gang ved spaghettigudstjeneste torsdag den 11. oktober kl. 17.00. (Koret møder denne dag kl. 16.00)

Det er gratis at deltage og modtage undervisning, men der forventes godt fremmøde, og at man melder afbud til korlederen, hvis man en dag ikke kan komme.