Børnekor begynder den 3. september kl. 15.00

Øvning i konfirmandstuen under ledelse af Emil.

Kan du lide at synge, og har du lyst til at blive bedre til at synge sammen med andre? Så kom og syng med i Hatting skole- og kirkekor. Koret er for alle drenge og piger fra 2. klasse og op. Vi synger musik i mange genrer – både salmer og populærsange.

Vi vil lege med stemmerne, og bruge kroppen til at få sangene til at lyde endnu bedre. Vi skal have det sjovt og lære at synge sammen i kor, og at synge for andre. Koret er en fast del af spaghettigudstjenesterne i kirken, og i december skal vi også gå Luciaoptog på Hatting Centret og medvirke ved julekoncerten i kirken.

Den nye sæson begynder d. 3. september, og vi øver hver tirsdag i konfirmandstuen fra kl. 15.00 -16.15.

Så mød op d. 3. september kl. 15.00.

Koret medvirker i løbet af efteråret til 2 spaghettigudstjenester, som kommer til at ligge på torsdage kl. 17.: d.19. sept. & d. 21. nov. Koret møder disse dage kl. 16.00. Koret er også med ved familiegudstjenesten juleaftensdag kl. 11.00.

Det er gratis at deltage og modtage undervisning, men der forventes godt fremmøde, og at man melder afbud til korlederen, hvis man en dag ikke kan komme.