BØRNEKOR I HATTING KIRKE

Børnekor under ledelse af Mai-Brit Bondo. Koret er for alle drenge og piger fra 2. klasse og op. Den nye sæson begynder d. 12. sept., og vi øver hver tirsdag fra kl. 14.15-15.30. Mød op i kirken tirsdag d. 12. sept. kl. 14.15!

Kan du lide at synge, og har du lyst til at blive bedre?

Så kom og syng med i Hatting skole- og kirkekor.

Koret er for alle drenge og piger fra 2. klasse og op.

Vi synger musik i mange genre – både salmer og sange.

Vi vil lege med stemmerne, og bruge kroppen til at få sangene til at lyde endnu bedre. Vi skal have det sjovt og lære at synge sammen i kor, og at synge for andre. Koret er en fast del af spaghettigudstjenesterne/pizzagudstjenesterne i kirken, og i december skal vi også gå Luciaoptog på Hatting Centret og medvirke ved julekoncerten i kirken.

Den nye sæson begynder d. 12. september, og vi øver hver tirsdag fra kl. 14.15 -15.30.

De første måneder øver vi i kirken, da konfirmandstuen er under ombygning.

Så mød op i kirken tirsdag d. 12. september kl. 14.15!

Koret medvirker første gang ved pizzagudstjeneste torsdag den 12. oktober kl. 17.00. (Koret møder denne dag kl. 16.00)

Om den nye korleder:

Mai-Brit fortæller om sig selv: Jeg hedder Mai-Brit Bondo, er 27

år gammel og er lige nu i gang med det sidste år af min

kandidatuddannelse. Jeg har en bachelor i musikvidenskab og har tidligere haft forskellige kor, og derfor glæder jeg mig helt vildt meget til at skulle have børnekoret i Hatting. Noget af det som jeg sætter stor vægt på i korarbejdet er, at det skal være sjovt for børn at synge sammen. Derfor er jeg meget åben over for børnenes egne forslag til sange, samtidig med at jeg selvfølgelig vil komme med nye sange til børnene. Jeg håber meget, at kunne smitte børnene med min glæde ved musikken og sangen, så vi får nogle gode, sjove og hyggelige kortimer sammen.

Mai-Brit Bondo kan træffes på tlf: 23 95 31 67.