Sved for en sag!

Motionsløbet ”Sved for en sag” finder i år sted tirsdag den 3. september kl. 18.30. Vi mødes i præstegården.  Derefter står det frit, om man vil gå, løbe eller cykle én af 3 forskellige ruter som varierer i længde fra 3,5 km til 20 km.  Startgebyr er 60 kr. for voksne og 20 kr. for børn.  Der vil være vand og lidt andet at styrke sig på efterfølgende.
Få en fælles oplevelse, som gavner sundheden og som hjælper andre mennesker, der ikke har så meget. Alt sammen med andre glade Hattingborgere.
Så sæt allerede nu X i kalenderen ud for denne dag.

”Sved for en sag” støtter i år Kirkens Korshær i Horsens. Kirkens Korshær er en hjælpeorganisation, der hjælper samfundets udstødte grupper. I Horsens driver Kirkens Korshær en varmestue, hvor man kan købe en portion mad billigt, få et varmt bad og noget rent tøj.  Ligeledes findes der genbrugsbutikker, som drives af frivillige og hvor indtægterne anvendes til driften af varmestuen. Se evt. mere info på http://horsens.kirkenskorshaer.dk/