Voksenkor i Hatting

Sangkor for voksne – under ledelse af Karen Frederiksen.

Går du og ”rumler” med drømmen om en sangkarriere og store scener eller måske bare hyggeligt samvær med andre sangglade mænd og kvinder, så prøv at kom til korsang hos os i Hatting Kirkekor. Her er ikke optagelses prøve. “Hver fugl synger med sit næb”, og korlederen gør sit allerbedste for at leve op til korets forventninger.

Det er hver onsdag kl 19 til 21 i Hatting Centret– Prøv det:-)!

Sæsonstart: den 5. september

Pris for deltagelse er 300 kr.

Ledes af Karen Frederiksen.

Voksenkoret medvirker ved særlige gudstjenester og højtider.

Nye sangere er altid velkomne og kan kontakte Karen her:

Børnekoret i Hatting

Kor for Børn - under ledelse af Emil Hylleberg Nielsen.

Kan du lide at synge, og har du lyst til at blive bedre?

Så kom og syng med i Hatting skole- og kirkekor.

Koret er for alle drenge og piger fra 2. klasse og op.

Vi synger musik i mange genre – både salmer og sange.

Vi vil lege med stemmerne, og bruge kroppen til at få sangene til at lyde endnu bedre. Vi skal have det sjovt og lære at synge sammen i kor, og at synge for andre. Koret er en fast del af spaghettigudstjenesterne i kirken, og i december skal vi også gå Luciaoptog på Hatting Centret og medvirke ved julekoncerten i kirken.

Den nye sæson begynder d. 4. september, og vi øver hver tirsdag i konfirmandstuen fra kl. 14.15 -15.30.

Så mød op d. 4. september kl. 14.15!

Koret medvirker første gang ved spaghettigudstjeneste torsdag den 11. oktober kl. 17.00. (Koret møder denne dag kl. 16.00)

Det er gratis at deltage og modtage undervisning, men der forventes godt fremmøde, og at man melder afbud til korlederen, hvis man en dag ikke kan komme.